Градът, който преди войната беше известен с производството на чудесни пенливи

...
Градът, който преди войната беше известен с производството на чудесни пенливи
Коментари Харесай

Шефът на Вагнер се появи край Бахмут, за да изпрати избитите си служители: Договорите им изтекоха!

Градът, който преди войната беше прочут с производството на чудесни пенливи виновност, е трансфорат в кървава баня. 

Ръководителят на частната войска на Русия " Вагнер " следи по какъв начин падналите му бойци бяха подредени в черни чували в мрачна спонтанна морга в източна Украйна.

" Договорете им изтекоха. Те ще се приберат другата седмица. Те починаха героично на фронта ", сподели Евгений Пригожин, обвързван с Кремъл магнат, който управлява частната паравоенна група, във видео, оповестено в обществените мрежи.

След това Пригожин гледа по какъв начин още телата се товарят от камиони на носилки.

" Довиждане, момчета. Честита Нова година! ", сподели той, съобщи Днес.бг.

Пригожин беше на посещаване на фронтовата линия в Бахмут, град в източна Украйна, който е бил очевидец на едни от най-кървавите боеве.

Според военните стратези жертвите са безсмислени, така като Бахмут е с малко стратегическо значение.

Русия е пожертвала голям брой войски в несполучлив опит да превземе града.

Шансовете за триумф на руснаците в Бахмут са оскъдни, съгласно западното разузнаване.

" Всички желаят да знаят по кое време ще превземем Бахмут ", споделя Пригожин пред държавните медии. " Но всяка къща се трансформира в цитадела. Нашите момчета от време на време се бият повече от ден за една къща. Други се бият със седмици за една къща. На всеки 10 метра има отбранителна линия. "

Британското министерство на защитата заяви, че Украйна е изпратила подкрепление в района и е малко евентуално Русия скоро да направи някакъв пробив в Бахмут. " И двете страни са понесли огромни загуби ", споделиха от Министерството на защитата.

Бахмут е унищожен от боевете и по-малко от 10 000 души от предвоенното население от 70 000 са останали в опустошения град, в миналото прочут със своите пенливи виновност.

Смята се, че Пригожин, който е лежал девети години в руски затвор за обир, желае да плени града, с цел да ускори въздействието си в Москва. Някои анализатори настояват, че шефът на " Вагнер " може да има упоритости да наследи президента Путин.

Пригожин намерено е вербувал пандизчии от съветски затвори за войната в Украйна, като им предложи свободата си в подмяна на шестмесечно дежурство. Смята се, че до 35 000 наказани са приели предлагането му. Руското законодателство не разрешава пандизчиите да бъдат амнистирани в подмяна на военна работа.

В настрана видео Пригожин споделя на група ранени бойци, че се чака да останат на фронта, даже в случай че са изгубили крака. " Фактът, че са останали без крайници, без ръце, без зрение, не значи, че могат да се приберат вкъщи ", декларира Пригожин. " Те могат да изпълнят отговорностите, които не изискват и двата крайници. Можете да работите като сапьори. Ако избухне друга мина, металният им крайник ще бъде издухан и ние ще заварим различен. "

Москва заяви през вчерашния ден, че 89 нейни бойци са починали, когато предоставените на Украйна от Съединени американски щати ракети Химарс са блъснали постройка, в която са ситуирани съветски бойци. Руското министерство на защитата съобщи, че главната причина за касапницата, при която съгласно Украйна са починали 400 души, е неразрешено потреблението на мобилни телефони от войските, разкриващи местоположението им.

Министерството добави, че следствието на нападението и отговорните ще бъдат изправени пред съда.

On New Year`s Eve, Yevgeny Prigozhin visited the morgue with the fighters of the so-called " PMCs " Wagner ".
— 301 Military (@301military)

It is clear who wants to take over `s work in the. The head of, visited the seriously & told what would happen to them after the contract ended. stated that not all volunteers will return to the
— Erik Korsas (@KorsasErik)  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР